HBO'nun yeni mini dizisi Station Eleven'dan fragman yayınlandı

3.944 Gösterim
3 Kasım 2021 16:15
HBO'nun yeni mini dizisi Station Eleven'dan fragman yayınlandı

Ölümcül bir grip pandemisi sonrası hayatta kalanların yeni bir düzen kurma mücadelesini anlatacak Station Eleven dizisinden fragman ve ilk görseller yayınlandı. Dizi, 16 Aralık'ta HBO Max'te yayınlanacak.


Emily St. John Mandel'in aynı adlı post apokaliptik romanından 10 bölümlük mini dizi şeklinde uyarlanan yapım, bir grip virüsünün dünya nüfusunun büyük kısmını öldürmesi sonucu hayatta kalmayı başarabilenlerin verdiği yaşam mücadelesini ve yeniden kurmaya çalıştıkları dünya düzenini anlatacak. Hikâyenin virüsün ortaya çıkışının önce ve sonrasından birçok farklı zaman diliminde geçecek olması sayesinde seyirci salgının yarattığı değişiklikleri daha net şekilde görecek.

 

HBO Max'te seyirciyle buluşacak dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Mackenzie Davis, Himesh Patel, David Wilmot, Nabhaan Rizwan, Philippine Velge, Daniel Zovatto, Lori Petty, Matilda Lawler, Gael Garcìa Bernal ve Danielle Deadwyler gibi isimler yer alıyor.

 

The Leftovers'ın senaristi Patrick Somerville tarafından yaratılan, 16 Aralık'ta yayınlanacak dizinin, Jeevan ve Kirsten karakterlerinin pandemi hazırlığı için alışveriş yaparken gösterilmesiyle başlayan fragmanına ve yayınlanan ilk görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.