HBO'nun yeni mini dizisi Irma Vep'ten fragman yayınlandı

1.567 Gösterim
3 Haziran 2022 15:21
HBO'nun yeni mini dizisi Irma Vep'ten fragman yayınlandı

1996 yılı yapımı Irma Vep filminin aynı isimli dizi uyarlamasından fragman yayınlandı. Alicia Vikander'in başrolünde yer aldığı 8 bölümlük mini dizi, 6 Haziran'dan itibaren HBO'da izleyiciyle buluşacak.


Klasikleşmiş Fransız sessiz filmi Las vampires'nin yeniden çevriminde Irma Vep karakterini oynamak için Paris'e giden Mira adlı Amerikalı kadın oyuncuyu merkezine alan Irma Vep dizisinden fragman yayınlandı. 1996 yılı yapımı aynı isimli filmden uyarlanan dizi, 8 bölümden oluşacak ve bölümleri 6 Haziran'dan itibaren birer hafta arayla HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

 

Dizi, orijinal filmde olduğu gibi Olivier Assayas tarafından kaleme alınıp yönetilirken; kariyeri ve yaşadığı ayrılık nedeniyle hayal kırıklığı içerisinde olan Mira karakterine Alicia Vikander hayat veriyor. Oscar ödüllü oyuncuya dizide Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Nora Hamzawi, Adria Argona, Carrie Brownstein, Tom Sturridge, Byron Bowers, Fala Chen, Hippolyte Girardot, Alex Descas ve Antoine Reinartz gibi isimler eşlik ediyor.

 

6 Haziran'dan itibaren HBO'da izleyiciyle buluşacak olan Irma Vep dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.