HBO'nun gerçek bir suç hikâyesinden uyarlanan mini dizisi Landscapers'tan fragman yayınlandı

3.064 Gösterim
18 Kasım 2021 18:25
HBO'nun gerçek bir suç hikâyesinden uyarlanan mini dizisi Landscapers'tan fragman yayınlandı

Başrollerinde yer alan Olivia Colman ve David Thewlis'in, cinayetten hüküm giyen bir çifti canlandırdığı Landscapers'tan fragman yayınlandı. 4 bölümlük mini dizi, 6 Aralık'ta başlayacak.


HBO ve Sky'ın ortak yapımı olan, gerçek olaylardan uyarlanan Landscapers'ta; cinayetten hüküm giymiş Susan ve Christopher Edwards'ın suç ve aşk dolu hikâyesi anlatılacak. Başrollerde yer alan Oscar ve Emmy ödüllü aktris Olivia Colman ile Emmy adaylığı bulunan David Thewlis'e; Kate O’ Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, Karl Johnson, Felicity Montagu, Daniel Rigby gibi isimler eşlik edecek. Yaratıcısı ve senaristi Ed Sinclair olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Flowers dizisiyle tanınan Will Sharpe oturuyor. 

 

Olivia Colman ve David Thewlis'in canlandırdığı, dışarıdan sıradan bir İngiliz çifti olarak görünen Susan ve Christopher, Nottingham'daki evlerinin bahçesinde gömülü bulunan cesetlerle başlayan cinayet soruşturmasında zanlı konuma düşmüş ve uzun yıllar önce Susan'ın ebeveynleri William ve Patricia Wycherley'i katletmekle suçlanmıştı. Dizi, yakalandıktan sonra yapılan suçlamaları kabul etmeyen çiftin soruşturma sürecine ve geçmişte yaşadıkları olaylara odaklanıyor.

6 Aralık'ta izleyicinin karşısına çıkacak 4 bölümlük mini dizinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.