HBO Max'in yeni mini dizisi DMZ'den fragman yayınlandı

1.992 Gösterim
8 Mart 2022 16:08
HBO Max'in yeni mini dizisi DMZ'den fragman yayınlandı

ABD'de yaşanan bir iç savaş sırasında ayrı düştüğü çocuğunu bulmaya çalışan bir anneyi merkezine alan DMZ adlı diziden fragman yayınlandı. 4 bölümlük mini dizi, 17 Mart'tan itibaren HBO Max'te yayınlanacak.


HBO Max'in, Brian Wood ile Riccardo Burchielli tarafından hazırlanıp 2005-2012 yılları arasında basılan aynı isimli çizgi roman serisine dayanan yeni mini dizisi DMZ'den fragman yayınlandı. Başrolünde Rosario Dawson'ın yer aldığı dizi; Good Luck, Advent, The Good Name ve Home adlarını taşıyan 4 bölümden oluşacak ve 17 Mart'tan itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

 

Dizide, son olarak Dopesick ve The Book of Boba Fett gibi yapımlarda rol alan Rosario Dawson, iç savaş sırasında askerden arındırılmış bölge ilan edilen Manhattan'da kalan oğluna kavuşmaya çalışan Alma Ortega'yı canlandırırken, Law & Order ile Emmy adaylığı bulunan Benjamin Bratt, kaosun hâkim olduğu bölgede kurulan güçlü bir çetenin lideri olan Parco Delgado'ya hayat veriyor. DMZ'nin senaryosu daha önce Westworld ve Sons of Anarchy gibi dizilerde yazarlık yapan Roberto Patino tarafından televizyona uyarlanırken, yönetmen koltuğunda 13th adlı belgeselle Oscar adaylığı bulunan Ava DuVernay ile The Wire, Dexter, The Walking Dead, Raised by Wolves gibi dizilerde çalışan Ernest R. Dickerson oturuyor.

 

Tüm bölümleri 17 Mart'ta aynı anda gösterime girecek olan DMZ dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.