HBO dizisi Barry'nin final sezonundan fragman yayınlandı

5.119 Gösterim
30 Mart 2023 21:33
HBO dizisi Barry'nin final sezonundan fragman yayınlandı

Emmy ödüllü suç dizisi Barry'nin 4. sezonundan fragman yayınlandı. 16 Nisan itibarıyla yayınlanmaya başlayacak olan dizi, 28 Mayıs tarihinde final yapacak.


Bill Hader'ın Barry Berkman adındaki bir kiralık katile hayat verdiği HBO'nun sevilen dizilerinden Barry'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Beklenmedik bir şekilde Succession'ın 4. sezonda final olacağını duyuran HBO, aynı şekilde Barry için de yeni sezonun final sezonu olacağını açıkladı.

 

Barry Berkman adlı kiralık katilin katıldığı oyunculuk kursunun etkisiyle kendisine yeni bir hayat kurmaya karar vermesi fakat kirli geçmişinin bir türlü peşini bırakmamasıyla yaşananları konu edinen dizide, yeni sezonun sekiz bölümü için Bill Hader yönetmen koltuğuna oturacak. 

 

Üçüncü sezondaki tutuklanmasının şok edici sonuçlarıyla uğraşan Barry'e, Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan ve Henry Winkler rolleriyle eşlik etmeye devam edecekler. 

 

16 Nisan pazar günü iki yeni bölümü yayınlanacak olan dizide, her pazar bir bölüm yayınlanarak 28 Mayıs tarihinde final yapacak. 

 

HBO'nun sevilen kara komedi suç dizisi Barry'nin 4. sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.