Stephen Root

Stephen Root

Doğum Tarihi

17 Kasım 1951

Yaş

70


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 ₺99.266 4.750
08.07.2016 ₺246.343 19.023
06.02.2015 ₺149.289 11.698
23.08.2013 ₺157.387 12.595
05.07.2013 ₺3.051.915 307.069
30.03.2012 ₺39.550 3.040
02.03.2012 ₺348.649 28.160
30.09.2011 ₺302.041 38.016
19.08.2011 ₺143.900 15.655
19.03.2010 ₺300.582 29.054
07.03.2008 ₺689.970 78.816
22.10.2004 ₺148.387 22.850
11.06.2004 ₺820.690 130.713
26.03.2004 - -
15.11.2002 ₺490.099 97.963
05.01.2001 ₺167.198 167.161