Stephen Root

Stephen Root

Doğum Tarihi

17 Kasım 1951

Yaş

69


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 99.266 TL 4.750
08.07.2016 246.343 TL 19.023
06.02.2015 149.289 TL 11.698
23.08.2013 157.387 TL 12.595
05.07.2013 3.051.915 TL 307.069
30.03.2012 39.550 TL 3.040
02.03.2012 348.649 TL 28.160
30.09.2011 302.041 TL 38.016
19.08.2011 143.900 TL 15.655
19.03.2010 300.582 TL 29.054
07.03.2008 689.970 TL 78.816
22.10.2004 148.387 TL 22.850
11.06.2004 820.690 TL 130.713
26.03.2004 - -
15.11.2002 490.099 TL 97.963
05.01.2001 167.198 TL 167.161