Hawkeye dizisinden yeni fragman yayınlandı

5.711 Gösterim
15 Ekim 2021 13:40
Hawkeye dizisinden yeni fragman yayınlandı

Clint Barton ile genç kahraman adayı Kate Bishop'ın maceralarını anlatacak Hawkeye dizisinden yeni fragman yayınlandı.


WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki'den sonra Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen kahramanlarından olan Hawkeye karakteri de kendi dizisinde boy gösterecek. Maceralarında Hawkeye'a kendisinin hayranı olan 22 yaşındaki yetenekli okçu Kate Bishop eşlik edecek. Disney+'ta yayınlanacak sekiz bölümlük dizinin ilk iki bölümü 24 Kasım'da birlikte yayınlandıktan sonra kalan bölümler haftalık olarak ekrana gelecek.

 

Clint Barton karakterine Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Endgame ve What If...? yapımlarında olduğu gibi yine Jeremy Renner hayat verirken, Kate Bishop'u son olarak Dickinson dizisinde yer alan Hailee Steinfeld oynayacak. İkiliye Kate'in annesi Eleanor Bishop rolünde Vera Farmiga, Kazi rolünde Fra Fee, Jack Duquesne rolünde Tony Dalton, William Lopez rolünde Zahn McClaron, Maya Lopez rolünde Alaqua Cox, Tomas rolünde Piotr Adamczyk ve Black Widow'da tanıştığımız Yelena Belova rolünde Florence Pugh gibi oyuncular eşlik edecek.

 

Clint Barton'ın ailesiyle sakin ve mutlu bir Noel geçirirken geçmişinden gelen kötü adamlara karşı Kate Bishop'la ekip olup mücadeleye giriştiği gösteren bir dakikalık fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.