Han Solo filminin adı nihayet belli oldu

3.269 Gösterim
18 Ekim 2017 10:30
Han Solo filminin adı nihayet belli oldu

Star Wars evreninin önde gelen karakterlerinden Han Solo'nun gençlik yıllarında sürüklendiği maceraları anlatacak olan filmin adı nihayet belli oldu.


Yönetmen Ron Howard'ın yaptığı açıklamaya göre uzun süredir haberlerde "henüz başlığı belli olmayan Han Solo filmi" olarak yer alan filmin adının Solo: A Star Wars Story (Solo: Bir Star Wars Hikâyesi) olacağı kesinleşti. 2017 yılının başlarında filmden kareler gelmesine rağmen adı aylar süren tartışmalar sonrasında belli olan filmin hikâyesinin nasıl ilerleyeceği hâlâ merak konusu. Filmin Han Solo'nun yolunun A New Hope'da Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve bir çift droidle kesişmesinden önceki günlerindeki maceraları odak alacağı söylentiler arasında olmakla beraber o çok çok uzak galaksideki birçok sevilen karakterin bu filmde de seyirci karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Aynı zamanda Star Wars çizgi roman serisinden Tag ve Bink gibi birçok karakter de filmde yerini alacak.

 

Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge ve Joonas Suotamo gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı merakla beklenen bu filmin yönetmenliğini Ron Howard üstleniyor.

Solo: A Star Wars Story filmi 25 Mayıs 2018 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.