Haluk Bilginer'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Eski Kocam(ız) filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

7.175 Gösterim
13 Mart 2018 11:00
Haluk Bilginer'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Eski Kocam(ız) filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Margarethe von Trotta'nın yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer'in de yer aldığı Eski Kocam(ız) (Forget About Nick) filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Yeni Alman sinemasının öncü isimlerinden biri olan Margarethe von Trotta, yeni filmi Eski Kocam(ız) ile modern zaman ilişkileri üzerine bir hikâyeyi ele alıyor. Ingrid Bolsø Berdal ve Katja Riemann'ın başrollerinde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer de yer alıyor.

Bir Film dağıtımcılığında 06 Nisan 2018 tarihinden itibaren ülkemizde de seyirciyle buluşacak olan filmin konusu ise şöyle:

 

Eski bir model olan Jade, kocası Nick’in yardımlarıyla kendi işini kurar. İş hayatında tutkulu ve başarı basamaklarını hızla çıkmak isteyen Jade’in özel hayatı, Nick’in eski eşi Maria ve kızları Stephanie’nin çatkapı hayatına girmeleriyle alt üst olur. Maria ile yaşadığı tüm zıtlaşmalar, çekişmeler ve anlaşmazlıklar Jade için hem özel hayatında hem iş hayatında zamanla yerini bir kadın dayanışmasına bırakacaktır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.