Halle Bailey, Disney'nin canlı çekim The Little Mermaid uyarlamasında Ariel'e hayat verecek

2.541 Gösterim
4 Temmuz 2019 10:31
Halle Bailey, Disney'nin canlı çekim The Little Mermaid uyarlamasında Ariel'e hayat verecek

Oscar adaylığına sahip Rob Marshall'ın yönetmen koltuğunda oturacağı canlı çekim The Little Mermaid uyarlamasında deniz kızı Ariel'e Halle Bailey hayat verecek.


Disney'nin klasik animasyonlarını canlı çekimle yeniden uyarladığı serisine bu kez 1989 yapımlı The Little Mermaid ile devam ediyor. Uzun süredir ön prodüksiyon süreci ve cast çalışmaları devam eden filmin kadrosunda Ursula rolünde Melissa McCarthy'nın olabileceği açıklanmış; Flounder olarak Jacob Tremblay ve Scuttle rolünde ise Awkwafina'nın yer alacağı geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Asıl merak konusu olan ise deniz kızı Ariel rolünde kimin seyirci karşısına çıkacağıydı ki Disney, çocuk star olarak tanınan ve şu günlerde kariyerine yer aldığı televizyon dizileriyle devam eden Halle Bailey'nin Ariel'e hayat vereceğini açıkladı.

 

Jane Goldman ve David Magee'nin senaryosunu kaleme alacağı The Little Mermaid'in yönetmen koltuğunda Rob Marshall otururken; 1989 yapımlı klasik filmin müziklerini Alan Menken ve Lin-Manuel Miranda bu canlı çekim için yeniden kompoze edecek. Miranda'nın aynı zamanda Rob Marshall, Marc Platt ve John DeLuca ile yapımcılığını da üstlendiği The Little Mermaid'in çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.