Guy Ritchie'nin Henry Cavill'lı yeni filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri Antalya'da başlıyor

11.687 Gösterim
3 Şubat 2023 17:57
Guy Ritchie'nin Henry Cavill'lı yeni filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri Antalya'da başlıyor

Guy Ritchie, yeni filmi için bir kez daha Antalya'yı seçti. Guy Ritchie'nin yönettiği, oyuncu kadrosunda Henry Cavill, Eiza González, Henry Golding gibi isimlerin yer aldığı The Ministry of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri bu ay içerisinde Antalya'da başlıyor. Film, Nazilerle mücadele için kurulan özel bir askeri birliğin hikâyesini anlatacak.


Ünlü yönetmen Guy Ritchie, iki yıl önce Antalya'da çekimlerini gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de vizyona giren Servet Operasyonu'ndan (Operation Fortune: Ruse de guerre) sonra, yeni filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare için de Antalya'yı tercih etti. Damien Lewis'in aynı isimli kitabından uyarlanan filmin çekimlerine 13 Şubat'ta başlanacağı belirtiliyor.

 

EXPO botanik parkı dahil olmak üzere Antalya'nın birçok farklı noktasında çekimleri gerçekleştirilecek olan The Ministry of Ungentlemanly Warfare'da birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Daha önce Ritchie ile Kod Adı: U.N.C.L.E. (The Man From U.N.C.L.E.) filminde çalışan Henry Cavill, yönetmenle bir kez daha bir araya gelmiş olacak. Filmin kadrosunda Cavill'ın yanı sıra Eiza González, Alan Ritchson, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Henry Golding, Til Schweiger, Hero Fiennes Tiffin, Henrique Zaga, Babs Olusanmokun gibi isimler de yer alıyor.

 

Arash Amel, Guy Ritchie, Paul Tamasy ve Eric Johnson'ın senaryosuna imza attığı The Ministry of Ungentlemanly Warfare; İngilizlerin, II. Dünya Savaşı sırasında Almanlara karşı yenilgiye uğramasına çözümler üretmeye çalışan Winston Churchill'in kurucusu olduğu, düşmanı alt etmek için "ellerini pisletmekten" çekinmeyen özel bir askeri birliğin Nazilere karşı verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.