Gupse Özay filmlerinin gişe performansları

8.196 Gösterim
17 Ocak 2024 15:03
Gupse Özay filmlerinin gişe performansları

Senaryosunu yazdığı dört film toplamda 9 milyonu aşkın seyirciye ulaşan Gupse Özay'ın yeni filmi Lohusa 19 Ocak'tan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak. Lohusa'nın vizyonu öncesinde Gupse Özay imzalı filmlerin gişe performanslarını derledik.


Bugüne kadar dört filmin senaryosuna imza atan Gupse Özay'ın her filmi, bir öncekinden daha yüksek gişe başarısı elde etti. Tüm filmleri milyon seyirci sınırını aşan ve toplamda 9 milyonu aşkın seyirciye ulaşan Özay'ın yeni filmi Lohusa cuma günü vizyona girecek. Lohusa öncesinde Gupse Özay imzalı filmlerin gişe performanslarını derledik.

Deliha - 1 milyon 596 bin 119 seyirci

Gupse Özay'ın ilk filmi Deliha 1 milyon 596 bin 119 seyirci tarafından izlenerek 2014 yılının en çok izlenen filmleri arasında yer aldı. BKM imzalı film, biraz deli biraz delikanlı Zeliha karakterinin maceralarını takip ediyor.

Görümce - 1 milyon 914 bin 199 seyirci

Gupse Özay, Deliha'nın gişe başarısından iki yıl sonra Görümce ile seyirci karşısına çıktı. Özay'ın başrollerini Eda Ece ve Buğra Gülsoy ile paylaştığı film 1 milyon 914 bin 199 seyirci tarafından izlendi. BKM imzalı Görümce, erkek kardeşinin müstakbel eşi Deniz'e hayatı dar eden Yeliz'in eğlenceli maceralarını konu ediniyor.

Deliha 2 - 2 milyon 106 bin 154 seyirci

Gişede 1.5 milyon seyirci sınırını aşan Deliha filminin dört yıl aradan sonra gelen devam filmi Deliha 2 2 milyon 106 bin 154 seyirci tarafından izlendi. Özay'ın senarist ve oyunculuğunun yanı sıra yönetmen koltuğuna da oturduğu BKM imzalı film, aşkın peşini bırakan deli dolu Zeliha'nın kariyer yolculuğunu takip ediyor.

Eltilerin Savaşı - 3 milyon 630 bin 822 seyirci

Gupse Özay iki milyon seyirci barajını aşan Deliha 2 filminden iki yıl sonra Eltilerin Savaşı ile perdeye döndü. Yapımcılığını NuLook Production'ın üstlendiği film 3 milyon 630 bin 822 seyirci tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza attı. Eltilerin Savaşı filminden bu yana komedi türünde 3 milyon seyirci barajı aşılamadı. Özay'ın başrolü Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu ve Ferit Aktuğ ile paylaştığı film, Sultan ve Gizem adlı iki eltinin eğlenceli hikayesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.