Guillermo del Toro'nun Frankenstein uyarlamasının kadrosu belli oluyor

4.336 Gösterim
16 Mart 2023 18:30
Guillermo del Toro'nun Frankenstein uyarlamasının kadrosu belli oluyor

Pinokyo filmiyle En İyi Animasyon Film kategorisinde Oscar ödülüne uzanan Guillermo del Toro, şimdiden yeni filminin hazırlıklarına başladı. Usta sinemacı, Frankenstein'ın hikâyesini ele alacağı yeni filminde yer alması için Oscar Isaac, Mia Goth ve Andrew Garfield ile görüşüyor.


Geçen hafta sonunda düzenlenen 95. Oscar Ödülleri'nde Pinokyo filmiyle En İyi Animasyon kategorisinde ödüle uzanarak toplam Oscar sayısını üçe çıkaran Guillermo del Toro, bir süredir senaryo sürecini yürüttüğü Frankenstein uyarlaması için oyuncularla görüşmeye başladı.

 

Deadline'ın haberine göre, ünlü yönetmenin Mary Shelley imzalı klasik Frankenstein'dan uyarlayacağı filmin senaryo yazım süreci devam ederken, Del Toro filmde yer alması için aklındaki isimler olan Oscar Isaac, Andrew Garfield ve Mia Goth ile görüştü. Her ne kadar resmi bir anlaşma olduğu açıklanmasa da, üç oyuncunun da filmde yer almak için hazır olduğu belirtiliyor. Guillermo del Toro'nun yönetmenliğini de üstleneceği film, Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Oscar Isaac son olarak Scenes from a Marriage ve Moon Knight gibi yapımlarda yer alırken, Andrew Garfield yıllar sonra Spider-Man kostümüne yan karakter olarak da olsa geri döndüğü Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'tan (Spider-Man: No Way Home) sonra mini dizi Under the Banner of Heaven'ın başrolünü üstlenmişti. Mia Goth ise yakın dönemde Ti West imzalı korku üçlemesinin ilk iki filmi X ve Pearl ile adından söz ettirmişti. Üçleme, bu yıl gösterime girecek MaXXXine filmiyle sona erecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.