Guillermo Del Toro, Michael Mann belgeseli için hazırlıklara başladı

2.068 Gösterim
17 Ekim 2017 11:30
Guillermo Del Toro, Michael Mann belgeseli için hazırlıklara başladı

Lumière Film Festivali'nde açıklanan habere göre Guillermo Del Toro, usta yönetmen Michael Mann'in kariyerini konu alacak bir belgesel için hazırlıklara başladı.


Tarz ve tür olarak birbirinden oldukça farklı iki isim Guillermo del Toro ve Michael Mann. Del Toro fantastik dünyaların ve karanlık yollara bir adım uzak masalların usta ismiyken; Mann ise tepeden tırnağa realizm vurgusunu kullanmayı seven bir yönetmen. İkisi de tek bir haberle dahi seyircilerine büyük heyecan tohumları eken iki başarılı zanaatkâr olmakla beraber Del Toro mütemadiyen Michael Mann'ın filmlerinden övgüyle bahsetmeyi de ihmal etmiyor.

Fransa'da gerçekleşen Lumière Film Festivali'nde Michael Mann'ın, Al Pacino ve Robert De Niro'nun başrollerini paylaştığı Heat filmini sunan Cannes Film Festivali direktörü Thierry Frémaux verdiği habere göre Guillermo del Toro, Mann'ın 60'lı yılların sonlarına doğru başlayan kariyerini konu alan bir belgesel için hazırlıklara başladı. Belgesel hakkında gelen bilgiler hâlâ kısıtlıyken Frémaux'a göre Mann'ın kariyerine dair birçok bilinmeyen detay belgesel sayesinde izleyiciyle buluşacak ve ustalara saygı kuşağında çekilen belgesellere bir yenisi daha eklenecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.