Garfield animasyon filminden fragman yayınlandı

3.648 Gösterim
14 Kasım 2023 20:08
Garfield animasyon filminden fragman yayınlandı

Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan ve hikâyeleri karikatür sayfalarından televizyona kadar uzanan Garfield'ın animasyon film uyarlamasından fragman yayınlandı. Chris Pratt'in lazanya düşkünü Garfield'a sesiyle hayat vereceği film, 24 Mayıs 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


Jim Davis'in yarattığı bir karikatür karakteri olarak insanların hayatına giren, daha sonrasında televizyona yapılan animasyon dizisiyle dünya genelinde en bilinen karakterlerden biri olan Garfield, bir kez daha beyazperdede boy gösterecek.

 

Mark Dindal'ın yönetmenliğini üstlendiği Garfield (The Garfield Movie), obur ve tembel Garfield'ın maceralarını anlatacak. Chris Pratt'in sesiyle hayat verdiği Garfield, Samuel L. Jackson'ın seslendirdiği babası Vic ile beklenmedik bir şekilde karşılaşır. Kayıp babası ile yeniden bir araya gelen Garfield ve köpek arkadaşı Odie mükemmelce şımartılmış hayatlarından zorla ayrılıp Vic ile komik ve riskli bir soyguna katılmak zorunda kalır.

 

Filmin seslendirme kadrosunda, Chris Pratt ve Samuel L. Jackson'ın yanı sıra Nicholas Hoult, Cecily Strong, Hannah Waddingham, Brett Goldstein, Bowen Yang, Harvey Guillén ve Ving Rhames gibi isimler yer alıyor. Animasyon film, 24 Mayıs 2024'ten itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.