Gal Gadot: "Wonder Woman 3'ü James Gunn ve Peter Safran ile birlikte gerçekleştireceğiz"

5.022 Gösterim
2 Ağustos 2023 19:40
Gal Gadot: "Wonder Woman 3'ü James Gunn ve Peter Safran ile birlikte gerçekleştireceğiz"

Gal Gadot, verdiği röportajda akıbeti henüz resmi olarak açıklanmayan Wonder Woman 3 ile ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu, Wonder Woman 3'ü DC Studios'un başındaki James Gunn ve Peter Safran ile birlikte hayata geçireceklerini söyledi.


DC Studios'un başına James Gunn ve Peter Safran'ın getirilmesiyle birlikte bir türlü istikrar ve başarı sağlanamayan DC Sinematik Evreni'ne reset atılmış, Henry Cavill'in hayat verdiği Superman başta olmak üzere birçok karakterin yeniden cast edileceği açıklanmıştı. Tüm bu gelişmeler sırasında, belirsizlik içerisinde kalan projelerden biri de Wonder Woman 3 olmuştu. Gal Gadot karakteri yeniden canlandırmak için hevesini birçok kez belirtse de, ilk iki filmi yöneten Patty Jenkins akıbeti netlik kazanmayan projeden ayrılmıştı.

 

Yeni filmi Heart of Stone'un 11 Ağustos'ta Netflix'te yayına girmesinin arifesinde Comicbook'a söyleşi veren Gal Gadot, Wonder Woman 3 ile ilgili kısa da olsa bilgi verdi. Karakterin kendisinde kişisel bir yeri olduğunu belirten oyuncu, DC Studios tarafından aldığı son duyumlara göre Wonder Woman 3'ü James Gunn ve Peter Safran ile birlikte hayata geçireceklerini söyledi. Henüz resmi bir açıklama olmasa da oyuncunun bu tarz bir açıklama yapması karakterin yeni DC Sinematik Evreni içerisinde bir yeri olabileceğine dair umutları artırıyor.

Kaynak: Comicbook

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.