Gal Gadot ve Patty Jenkins, Cleopatra'yı anlatacak olan biyografik film için yeniden bir araya geliyor

2.670 Gösterim
12 Ekim 2020 11:18
Gal Gadot ve Patty Jenkins, Cleopatra'yı anlatacak olan biyografik film için yeniden bir araya geliyor

Wonder Woman serisine imza atan yönetmen Patty Jenkins ile oyuncu Gal Gadot, Antik Mısır kraliçesi Cleopatra'nın hikâyesinin ele alınacağı biyografik film ile yeniden bir araya geliyor.


Deadline'ın özel haberine göre, Wonder Woman serisinde işbirliği yapan yönetmen Patty Jenkins ile oyuncu Gal Gadot, Paramount'un müzayede sonucu haklarını aldığı Cleopatra filminde yeniden birlikte çalışacaklar.

 

Gal Gadot'un kendi fikriyle doğan projeyi Patty Jenkins yapımcılar Charles Roven, ve Jaron Varsano ile birlikte geliştirdiği, senaryosunun Laeta Kalogridis tarafından tamamlanacağı proje; Universal'dan Netflix'e, Warner Bros.'tan Apple'a haklarını almak için talip olan stüdyolar arasından Paramount'un oldu.

 

Patty Jenkins'in yeninden yönetmen koltuğunda oturacağı, Gal Gadot'un Antik Mısır'ın en bilinen hükümdarlarından Cleopatra'ya hayat vereceği filmde, Jenkins ve Gadot ikilisi yapımcı kimlikleriyle projeye yön vermeye devam edecek.

 

Daha önce 1963 yılında beyazperdeye uyarlanan Cleopatra'nın hikâyesinde, ünlü kraliçeye Elizabeth Taylor hayat vermişti. Film, genel olarak olumlu bir reaksiyon alsa da o dönem daha önce eşi benzeri görülmemiş bütçesinin yükü sebebiyle neredeyse 20th Century Fox'un iflasına sebep oluyordu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.