Gain'in yeni mini dizisi Orta! Kafa! Aşk!'tan fragman yayınlandı

3.515 Gösterim
14 Eylül 2021 15:43
Gain'in yeni mini dizisi Orta! Kafa! Aşk!'tan fragman yayınlandı

Semih ile Selin'in ilişkilerinin tüm yönlerini, maç spikerlerinin anlatımıyla ele alan Gain'in yeni dizisi Orta! Kafa! Aşk!'tan fragman yayınlandı. 20 Eylül'de yayınlanacak dizinin başrollerini Su Kutlu, Can Sipahi, Engin Hepileri ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor.


Norveç, İspanya, Romanya ve Belçika'dan sonra 2021'de Amerika’nın en büyük yayıncılarından CBS tarafından satın alınan The Match, şimdi Türkiye’ye uyarlanarak Orta! Kafa! Aşk! ismiyle Gain’de yayına giriyor.

 

Can Evrenol’un yönettiği 10 bölümlük dizide, usta oyuncular Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri, Semih ve Selin’in heyecan dolu aşk mücadelesini maç spikerleri tadında anlatacak. Selin’i Su Kutlu, Semih’i Can Sipahi’nin canlandırdığı dizide, Barış Kiralioğlu da Semih’in ev arkadaşı Değer rolüyle yer alacak.

 

Ayrılıklar, yeni başlangıçlar, kıskançlıklar ve aşk üçgenleri ile dolu Orta Kafa Aşk’ta, Semih ile Selin'in ilişkilerinin filizlendiği, kavgaların yaşandığı, gelgitlerin olduğu tüm anlar, maç spikerleri tadında anlatımlarla izleyiciye aktarılacak.

 

Burak Kut, Metin Hara, Arda Türkmen ve Psikiyatr Dr. Bahar Tezcan gibi uzman konukların da yorumlarıyla yer alacağı mini dizi, 20 Eylül'den itibaren Gain'de yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.