Gain'de izleyebileceğiniz her biri farklı tarzda 7 komedi programı

5.651 Gösterim
17 Aralık 2021 17:58
Gain'de izleyebileceğiniz her biri farklı tarzda 7 komedi programı

Kendine has içerikleriyle dikkat çeken Gain'in birbirinden farklı tarzlarıyla dikkat çeken orijinal stand-up gösterileri ve komedi programlarını sizin için derledik.


Duraktan Durağa

Metroda yolcularla yaptığı bilgi yarışmalarıyla tanınan Berk Keklik’in yine metro konseptinde her bölüm başka bir ünlü ismi ağırladığı ve bu kez sorularını onları tanımak için sorduğu programın; Hazal Subaşı, Ece Seçkin, Oğuzhan Uğur, İlker Canikligil, Ali İhsan Varol gibi isimlerin konuk olduğu bölümleri bulunuyor.
 

Oyunlar Holding

Can Bonomo, Can Temiz ve Can Sungur’un sunumuyla ünlü konuklar, oyun dünyasından haberler ve el yapımı oyun turnuvalarıyla Oyunlar Holding eğlencenin sınırını zorluyor. Türlü türlü oyunların döndüğü bu programa konuk olan ünlüler arasında Gupse Özay, Öykü Karayel, Hazer Amani, Mesut Süre, Aslı İnandık, Kaan Sekban, Saba Tümer gibi isimler yer alıyor.
 

Dayı Şov

Nazmi Sinan Mıhçı’nın yetişkinlere yönelik olarak hazırladığı Kukla Kabare’nin sevilen karakteri Dayı’nın konuklarla oynadığı oyunlar, yarışmalar ve yayın arası skeçleri izleyiciye eğlenceli bir yayın akışı sunuyor. Programın Okan Bayülgen, Kubilay Aka, Murat Dalkılıç, Berfu Yenenler, Duygu Özaslan gibi isimlerin konuk olduğu bölümleri bulunuyor.

Doğu Demirkol

Ahlat Ağacı, Ölümlü Dünya, Bayi Toplantısı filmlerindeki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü komedyen Doğu Demirkol, kendi yaşamından ve mizah niteliği taşıyan her türlü olaydan beslenerek hazırladığı Gain'e özel stand-up gösterisiyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

BKM Mutfak - Stand-Up

BKM Mutfak komedyenlerinden Cem İşçiler, Kamusal Mizah'la kalpleri fetheden Özgür Turhan, Anlatanadam olarak bilinen İbrahim Türker ve kendine özgü tarzıyla anlattığı samimi hikâyeleriyle tanınan Cihan Talay'ın yer aldığı BKM Mutfak - Stand-Up'ın her bölümü ayrı bir komedyenin gösterisinden oluşuyor.

TuzBiber

TuzBiber'de birbirine hiç benzemeyen; politik ve kara mizah esintili şakalarıyla tanınan Deniz Göktaş, genç kızların sevgilisi Seda Yüz, inovatif şakaları, absürt gerçekçi muzip tarzıyla bilinen Caner Omur ve uzun ilişkiler alanında doktora yapmış Utku Ergin gibi komedyenler stand-up'larıyla ekrana geliyor.

KALT Sports

Bu programda, KALT’ın sıra dışı mizah anlayışıyla Balkanlar El Pudralama Turnuvası, Bireysel Kötü Hatıraları Hatırlama Turnuvası, Dünya Boşanma Şampiyonası gibi daha önce hiç görmediğiniz türden mücadeleler Ozan Akyol ve Erman Çağlar’ın eşsiz sunumuyla izleyiciyle buluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.