Gain'de izleyebileceğiniz 5 yabancı drama dizisi

1.686 Gösterim
26 Nisan 2022 15:21
Gain'de izleyebileceğiniz 5 yabancı drama dizisi

Kendine has içerikleriyle dikkat çeken Gain'de izleyebileceğiniz yabancı drama dizilerinden son dönemde öne çıkanları sizin için derledik.


Atlantic Crossing

II. Dünya Savaşı'nın trajik olayları sırasında ülkesi ve evliliği için savaşan Norveç'in veliaht prensesi Märtha'nın hikâyesinin anlatıldığı Atlantic Crossing'in 8 bölümden oluşan bir sezonu bulunuyor. Sofia Helin ve Tobias Santelmann'ın veliaht prenses Märtha ve veliaht prens Olav'ı canlandırdığı dizide prensesle romantik bir ilişki içerisinde gösterilen Amerikan Başkanı Franklin Roosevelt'e Kyle MacLachlan hayat veriyor. 
 

Hotel Portofino

Natascha McElhone'un Benito Mussolini faşizminin yükselişte olduğu 1920'lerde tam anlamıyla bir İngiliz oteli kurmak için İtalya Rivierası'na taşınan Bella Ainsworth adlı bir kadını canlandırdığı Hotel Portofino'nun 6 bölümden oluşan bir sezonu bulunuyor. 2022 yılı yapımı dizinin kadrosunda Natascha McElhone'un yanı sıra Lucy Akhurst, Louisa Binder, Elizabeth Carling, Oliver Dench, Pasquale Esposito ve Rocco Fasano gibi isimler yar alıyor.
 

Your Honor

Oğlu bir trafik kazasında New Orleans'ın en tehlikeli ailelerinden birinin çocuğuna vurup kaçınca kendisini çok zor bir durumun içinde bulan yargıç Michael Desiato'nun, oğlunun hayatını kurtarmak için imkansız seçimler yapmak zorunda kalmasını konu edinen son dönemin en iyi dramalarından biri olan Your Honor'ın başrolünde Bryan Cranston yer alıyor. İsrail yapımı Kvodo dizisinden uyarlanan Your Honor'ın 10 bölümden oluşan bir sezonu bulunuyor.
 

The Girlfriend Experience

Steven Soderbergh’ün aynı adlı filminden uyarlanan ve her sezon farklı bir kız arkadaşın hikâyesini ekrana getiren antoloji dizisi The Girlfriend Experience'ın toplamda 37 bölümden oluşan 3 sezonu bulunuyor. Dizinin kadrosunda Riley Keough, Paul Sparks, Anna Friel, Louisa Krause, Carmen Ejogo ve Julia Goldani Telles gibi oyuncular yer alıyor.
 

Mary Kills People

Gündüzleri acil serviste doktorluk yapan eşinden ayrılmış bir anne olan Mary Harris'in, geceleri eski bir plastik cerrah olan ortağıyla birlikte, ölüm döşeğindeki insanlara kendi şartlarında ve istedikleri gibi dünyaya veda etme imkanı sunmasını konu alan Mary Kills People'ın 18 bölümden oluşan 3 sezonu bulunuyor. Kanada yapımı dizinin kadrosunda Caroline Dhavernas, Jay Ryan, Richard Short, August Winter, Katie Douglas gibi isimler yer alıyor.
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.