Fatih Akın'ın yeni filmi Der Goldene Handschuh'tan fragman yayınlandı

4.285 Gösterim
21 Ocak 2019 11:16
Fatih Akın'ın yeni filmi Der Goldene Handschuh'tan fragman yayınlandı

Fatih Akın'ın prömiyeri 69. Berlin Film Festivali'nde gerçekleşecek olan yeni filmi Der Goldene Handschuh (The Golden Glove)'tan fragman yayınlandı.


Fatih Akın'ın Heinz Strunk'ın ilk kez 2016 yılında yayımlanan aynı adlı kitabından uyarladığı Der Goldene Handschuh (The Golden Glove), 1970'li yıllarda Hamburg'da dört kadını öldüren ve öldüreceği kişileri Zum Goldenen Handschuh adlı bardaki kişiler arasından seçen seri katil Fritz Honka'nın hikâyesine odaklanıyor. Akın'ın yönetmenliğinin yanı sıra senaryosunu da üstlendiği filmin kadrosunda Jonas Dassler, Marc Hosemann, Katja Studt ve Margarete Tiessel gibi isimler yer alıyor.

Fatih Akın'ın II. Dünya Savaşı'na tanıklık eden nesli de ön plana çıkarmayı hedeflediği Der Goldene Handschuh (The Golden Glove)'un prömiyeri 7-17 Şubat 2019 tarihleri arasında 69.'su gerçekleşecek olan Berlin Film Festivali'nde olacak ve film ana yarışma bölümünde yer alarak Altın Ayı için yarışacak. 21 Şubat 2019 tarihinde Almanya'da vizyona girecek olan Der Goldene Handschuh (The Golden Glove)'tan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.