Emrah Kaman ve Okan Çabalar'lı Üçlü Pürüz filminden ilk fragman yayınlandı

7.743 Gösterim
6 Nisan 2023 11:22
Emrah Kaman ve Okan Çabalar'lı Üçlü Pürüz filminden ilk fragman yayınlandı

Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran'ın başrolünde yer aldığı komedi filmi Üçlü Pürüz'den ilk fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Vedat Uyar'ın yaptığı film, 21 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek.


Vedat Uyar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Astigmat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı, Selçuk Aydemir ve Aytaç Medya'nın yapımcılığını üstlendiği komedi filmi Üçlü Pürüz'den ilk fragman yayınlandı.

 

Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih ve Eda, bankacı olan arkadaşları Serhat’tan sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan ve Utku da eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır. 

 

Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Erduran'ın üç arkadaşa rol verdiği filmin oyuncu kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan, Bahar Süer ve Haluk Levent gibi isimler yer alıyor.

 

21 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek olan Üçlü Pürüz filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.