Müfit Kayacan

Müfit Kayacan

Doğum Tarihi

17 Ocak 1959

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.12.2021 ₺4.636.949 186.898
21.02.2020 ₺18.713.968 1.047.163
10.01.2020 ₺7.081.668 371.925
25.10.2019 ₺15.971.864 824.177
13.09.2019 ₺566.692 32.202
24.05.2019 ₺7.773.104 567.380
07.12.2018 ₺26.140 3.771
25.05.2018 ₺49.830 6.322
29.12.2017 ₺155.780 15.796
01.12.2017 ₺44.184 5.132
04.11.2016 ₺70.298 8.892
06.11.2015 ₺239.825 24.736
05.06.2015 ₺408.724 43.348
10.01.2008 ₺6.314.199 899.314