Müfit Kayacan

Müfit Kayacan

Doğum Tarihi

17 Ocak 1959

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.02.2020 18.713.968 TL 1.047.163
10.01.2020 7.081.668 TL 371.925
25.10.2019 15.971.864 TL 824.177
13.09.2019 566.692 TL 32.202
24.05.2019 7.773.104 TL 567.380
07.12.2018 26.140 TL 3.771
25.05.2018 49.830 TL 6.322
29.12.2017 155.780 TL 15.796
01.12.2017 44.184 TL 5.132
04.11.2016 70.298 TL 8.892
06.11.2015 239.825 TL 24.736
05.06.2015 408.724 TL 43.348
10.01.2008 6.314.199 TL 899.314

Diğer Filmleri