Emmy ödüllü dizileri hangi platformlarda izleyebilirim?

4.868 Gösterim
16 Eylül 2022 18:57
Emmy ödüllü dizileri hangi platformlarda izleyebilirim?

Bu yıl 74.'sü düzenlenen Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül kazanan diziler arasında Türkiye'de hizmet veren platformlarda yer alan dizileri derledik.


Euphoria - bluTV (6 ödül)

74. Primetime Emmy Ödüllerinde 6 ödülle en çok ödül alan ikinci dizi olan Euphoria ülkemizde ilk sezonuyla bluTV'de erişime açık. HBO imzalı dizi, 17 yaşındaki Rue'un kimlik arayışını konu ediniyor.

Squid Game - Netflix (6 ödül)

74. Primetime Emmy Ödüllerinde 6 ödülle ikinci sırayı paylaşan Squid Game, tüm bölümleriyle Netflix'te erişime açık. Platformun saat bazında izlenme rekorunu elinde bulunduran dizi, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul eden bir takım oyuncunun başlarına gelen olayları konu ediniyor.

The Beatles: Get Back - Disney+ (5 ödül)

Bu yıl Disney+'ın en fazla Emmy ödülü kazanan dizisi olan The Beatles: Get Back, müzik tarihinin en önemli gruplarından biri olan The Beatles'ın kayıt seanslarına götüren üç bölümlük samimi bir yolculuk sunuyor.

Stranger Things - Netflix (5 ödül)

Netflix tarihinin en çok izlenen dizileri arasına adını yazdıran Stranger Things, ufak bir kasabada esrarengiz bir şekilde kaybolan küçük bir çocuğun ardından yaşanan gizem dolu olayları konu ediniyor.

Arcane - Netflix (4 ödül)

Netflix tarihinde ilk hafta izlenme rekorunu kıran Arcane, ütopik Piltover ile baskı altındaki Zaun şehirleri arasında ortaya çıkan huzursuzluğa odaklanıyor. Dizi, League of Legends evreninde geçiyor.

Succession - beIN Connect (4 ödül)

Jesse Armstrong'un yaratıcılığını üstlendiği kara komedi türündeki Succession, ailenin reisi Logan Roy'un sağlığındaki sorunla birlikte ortaya çıkan miras için savaşan Roy ailesinin hikayesine odaklanıyor.

Abbott Elementary - Disney+ (3 ödül)

Kısa sürede sahte belgesel (mockumentary) türünün en başarılı örnekleri arasına adını yazdıran Abbott Elementary, tutuştukları öğretmenlik aşkıyla kötü bir okulda bir araya gelen bir grup tutkulu öğretmenin eğlence dolu hikayesini konu ediniyor.

Hacks - beIN Connect (3 ödül)

Hem Altın Küre hem de Emmy'de ödüle ulaşan Hacks, efsanevi bir Las Vegas komedyeniyken şimdilerde popülaritesini kaybeden Deborah Vance'in eğlence dolu küllerinden doğuş hikayesine odaklanıyor.

Only Murders in the Building - Disney+ (3 ödül)

Yaratıcılığını Steve Martin ve John Hoffman'ın üstlendiği Hulu imzalı Only Murders in the Building, cinayetle kafayı bozmuş üç yabancının bir suçun tam ortasında kendilerini bulmalarıyla birlikte gelişen eğlence dolu olayları konu ediniyor.

How I Met Your Father - Disney+ (2 ödül)

Efsane dizi How I Met Your Mother dizisinin spin-off'u niteliği taşıyan How I Met Your Father, dating uygulamalarının tavan yaptığı bir dönemde aşkı arayan Sophie ve arkadaşlarının eğlenceli hikayesine odaklanıyor.

Love, Death & Robots - Netflix (2 ödül)

Ağustos ayında dördüncü sezon onayı alan Love, Death & Robots, birbirinden bağımsız kısa animasyon dizilerinden oluşuyor.

The Dropout - Disney+ (1 ödül)

ABC News tarafından yapılan aynı adlı podcastten uyarlanan The Dropout, gözde zamanlarını kaybetmiş biyoteknoloji şirketi Theranos ve kurucusu Elizabeth Holmes'un hikayesine odaklanıyor.

Dopesick - Disney+ (1 ödül)

Beth Macy'in aynı adlı kitabından uyarlanan Dopesick, bağımlılık yaratmadığı iddiasıyla tanıtılan OxyContin isimli ilacın ABD toplumundaki korku dolu etkisini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.