Emma Stone ve Steve Carell'lı Battle of the Sexes'tan fragman yayınlandı

2.680 Gösterim
17 Mayıs 2017 13:00
Emma Stone ve Steve Carell'lı Battle of the Sexes'tan fragman yayınlandı

Emma Stone ve Steve Carell'ın başrollerinde yer aldığı, Billie Jean King ve Bobby Riggs arasındaki tenis maçını konu edinen Battle of the Sexes'tan fragman yayınlandı.


Aşıklar Şehri (La La Land) filmindeki rolüyle Oscara uzanan Emma Stone ile son yıllarda üzerine yapışmış olan komedi oyunculuğundan iyice sıyrılıp dramatik karakterlerde de başarılı performanslar veren Steve Carell'ın başrollerinde yer aldığı, 20. yüzyılın en çok ilgi çeken tenis maçlarından biri olan Billie Jean King - Bobby Riggs karşılaşmasını odağına alan Battle of the Sexes'tan fragman yayınlandı.

 

Kariyeri boyunca 12 Grand Slam kazanan ve ünlü maçın olduğu dönem tenis dünyasının en başarılı isimlerinden olan Billie Jean King, kadın tenisçileri ikinci sınıf olarak nitelendiren ve 55 yaşında bile en iyi kadın tenisçiyi yeneceğini iddia eden Bobby Riggs'in meydan okumasını 1973 yılında kabul etmişti. Düzenlenen maç medyada çok büyük bir ilgi uyandırmış; King, Riggs'e setlerde 3-0 üstünlük sağlayarak maçı kazanmayı bilmişti.

 

Küçük Gün Işığım (Little Miss Sunshine) filminin yönetmenleri Jonathan Dayton ve Valerie Faris'in yönettiği, Crazy, Stupid, Love filminden sonra yeniden bir araya gelen Emma Stone ve Steve Carell'ın başrollerinde yer aldığı yapım, ABD'de sonbaharda gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.