Elizabeth Olsen'ın başrolünde yer aldığı Love & Death dizisinden fragman yayınlandı

5.829 Gösterim
17 Şubat 2023 16:09
Elizabeth Olsen'ın başrolünde yer aldığı Love & Death dizisinden fragman yayınlandı

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan Love & Death dizisinden yeni fragman yayınlandı. Elizabeth Olsen ve Jesse Plemons'ın başrolünde yer aldığı HBO Max dizisi, 27 Nisan'da yayınlanacak.


Candy Montgomery adında bir ev kadının gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Love & Death dizisinden yeni fragman yayınlandı. David E. Kelley tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda da Lesli Linka Glatter'ın oturduğu dizi, bir katile dönüşen ev kadınını konu alıyor.

 

Love & Death, düzenli bir hayatı olan Candy Montgomery'nin, Allan Gore'un evlilik dışı ilişki yaşadığı karısı Betty Gore'u öldürerek yaşamını kaçınılmaz bir noktaya sürüklemesini anlatıyor. Candy Montgomery'e rol veren Elizabeth Olsen, Variety dergisine karakteri için yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

 

"Dizi, karanlık tondan ziyade mümkün olduğunca mizahi bir tarafta kalıyor. Benim için eğlenceli olan kısmı, bir insanın aldığı kararı neden aldığını anlamaya çalışmak. Rolümün sadece savunmak, savunmak ve savunmak olduğunu hissediyor, bu nedenle de ona bayılıyorum." 

 

Love & Death dizisinin oyuncu kadrosunda Lily Rabe, Jesse Plemons, Patrick Fugit, Keir Gilchrist, Elizabeth Marvel, Krysten Ritter, Tom Pelphrey ve Beth Broderick yer alıyor. 

 

27 Nisan'da HBO Max ile yayınlanacak Love & Death dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.