Elisabeth Moss, The Handmaid's Tale'in yönetmenlerinden Daina Reid'in yöneteceği Run Rabbit Run'ın başrolünde yer alacak

1.927 Gösterim
12 Haziran 2020 17:00
Elisabeth Moss, The Handmaid's Tale'in yönetmenlerinden Daina Reid'in yöneteceği Run Rabbit Run'ın başrolünde yer alacak

Ünlü oyuncu Elisabeth MossThe Handmaid's Tale'in yönetmenlerinden Daina Reid'in yöneteceği Run Rabbit Run'ın başrolünde yer alacak.


Mad Men dizisyle yakaladığı çıkış sonrası tür filmlerinin aranan oyuncularından birine dönüşen Elisabeth Moss, kariyeri adına iyi bir yıl olan 2020'deki başarılarını gelecekte de sürdürecek gibi duruyor. Bu yıl içerisinde Görünmez Adam (The Invisible Man) ve Shirley filmlerindeki performanslarıyla övgü toplayan ünlü oyuncu, yer aldığı The Handmaid's Tale'in yönetmenlerinden Daina Reid'in yöneteceği Run Rabbit Run'ın başrolünde yer alacak.

 

Hannah Kent'in senaryosunu kaleme aldığı film, bir doğum uzmanının, kızının en hafif tabirle sıra dışı davranışlarından sonra kendi değer yargıları ve inancıyla yüzleşmesini konu ediniyor. Run Rabbit Run'ın yapımcılığını da üstlenecek olan Moss, önümüzdeki dönemde Wes Anderson'ın The French Dispatch ve Taiki Waititi’nin Next Goal Wins filmleriyle seyirci karşısına çıkacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.