Edgar Wright, bir androidin hikâyesinin anlatıldığı Set My Heart to Five uyarlamasını yönetecek

1.788 Gösterim
1 Nisan 2020 11:57
Edgar Wright, bir androidin hikâyesinin anlatıldığı Set My Heart to Five uyarlamasını yönetecek

Edgar Wright'ın, Simon Stephenson'ın kendi kitabından uyarladığı bilim-kurgu hikâyesi Set My Heart to Five'ı yöneteceği açıklandı.


2017 yılında gösterime giren ve hem ticari hem de eleştirel başarıya ulaşan Baby Driver sonrası, oyuncu kadrosunda Anya Taylor-JoyThomasin McKenzie, Matt Smith gibi isimlerin yer aldığı gerilim filmi Last Night in Soho'nun çekimlerini tamamlayan Edgar Wright'ın bir sonraki projesi belli oldu.

 

Deadline'ın haberine göre, Simon Stephenson'ın 2020'nin ilerleyen dönemlerinde yayımlanacak olan bilim-kurgu eseri Set My Heart to Five'ın, Stephenson tarafından bizzat sinema uyarlamasında yönetmen koltuğunda Edgar Wright oturacak.

 

Bu yıl içerisinde raflardaki yerini alacak olan kitap; 2054 yılında, yazılımı gereği hiçbir şey hissetmemesi gerekirken duyguları keşfetmeye başlayan Jared isimli bir androidin, 80'li ve 90'lı yıllarda çekilmiş filmleri izledikten sonra dünyayı değiştirecek bir film senaryosunu tamamlamak adına ABD'nin batı kıyısında çıktığı yolculuğu anlatıyor.

 

Edgar Wright'ın çekimlerini tamamladığı projesi Last Night in Soho'nun sonbaharda gösterimde olması planırken, yönetmenin geçen hafta yayınladığı "favori 100 komedi filmim" listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.