Dwayne Johnson bu kez yapımcı rolünde: Scorpion King yeniden çekiliyor

3.135 Gösterim
12 Kasım 2020 09:45
Dwayne Johnson bu kez yapımcı rolünde: Scorpion King yeniden çekiliyor

Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı 2002 yapımı Scorpion King filmi yeniden çekiliyor. Ünlü oyuncunun bu kez yalnızca yapımcı kimliğiyle filme dahil olacağı belirtiliyor.


2001 yılında The Mommy Returns filminde yer alan Akrep Kral karakterinin geçmişini anlatan, Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı Scorpion King, $60 milyonluk bütçesiyle dünya genelinde $180 milyon hasılat elde etse de genel anlamda akıllarda yer eden bir film olamamıştı. O günlerden bugünlere geldiğimizde Hollywood'un önemli figürlerinden birine dönüşen Dwayne Johnson, filmin bu talihini değiştirmek istiyor gibi duruyor.

 

Deadline'ın haberine göre, ünlü oyuncu Dwayne Johnson, filmin yeniden ele alınarak çekilmesi için yeşil ışığa bastı. Ünlü oyuncunun bu kez yalnızca yapımcı kimliğiyle dahil olması beklenen filmin senaryosunu Jonathan Herman kaleme alacak. Her ne kadar Johnson'ın daha önce canlandırdığı Akrep Kral'a yeniden hayat vermeyeceği belirtilse de, filmin uluslararası pazarlarda daha iyi bir ticari performansa erişebilmesi için Johnson'ın ekran süresi az da olsa filmde bir şekilde yer almasının ihtimal dahilinde olabileceği de söyleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.