Donald Glover, Ezra Miller ve Ryan Gosling, yeni Willy Wonka için düşünülen isimler arasında yer alıyor

2.384 Gösterim
6 Haziran 2018 14:09
Donald Glover, Ezra Miller ve Ryan Gosling, yeni Willy Wonka için düşünülen isimler arasında yer alıyor

Warner Bros., daha önceden duyurduğu Willy Wonka filminin hazırlıklarına başladı. Filmin başrolü için düşünülen isimler arasında Ryan Gosling, Ezra Miller ve Donald Glover gibi oyuncuların isimleri geçiyor.


Willy Wonka'nın gençlik hikâyelerini ele alacak olan filmin hazırlıklarına start verildi. Filmin senaryosunu Simon Rich'e emanet eden, yönetmen koltuğunu ise Paddington serisiyle rüşdünü ispatlayan Paul King ile dolduran Warner Bros., şimdi de Willy Wonka'ya hayat verecek oyuncuyu arıyor. Collider'ın özel haberine göre rol için düşünülen isimler arasından üç aktör öne çıkıyor.

 

Habere göre; halihazırda Fantastic Beasts, DC filmleri gibi Warner Bros. yapımlarında önemli roller edinen Ezra Miller, First Man ile yeniden ödül sezonunda sahne almaya hazırlanan Ryan Gosling ile yazıp başrolünde yer aldığı Atlanta dizisinden sonra müzik kariyeri ve Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi filmindeki Lando performansıyla adından söz ettiren Donald Glover, Willy Wonka için stüdyonun önündeki en olası seçenekler. Fakat gelen bilgiler arasında henüz teyit edilmiş ya da netlik kazanmış olan bir bilgi yok. Dolayısıyla ünlü karakteri kimin canlandıracağının belli olması bir süre daha alacak gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.