Doğu Demirkol'un başrolünde yer aldığı Yaşam Koçu filminden fragman yayınlandı

6.712 Gösterim
28 Aralık 2023 18:32
Doğu Demirkol'un başrolünde yer aldığı Yaşam Koçu filminden fragman yayınlandı

Doğu Demirkol'un senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Yaşam Koçu filminden fragman yayınlandı. Demirkol'a Yağmur Tanrısevsin'in eşlik ettiği film, 12 Ocak 2024 tarihinden itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak.


Komedyen Doğu Demirkol'un kariyerini ünlü figürlerin yaşam koçu olma üzerine kurmaya çalışan Cafer karakterine hayat verdiği filmi Yaşam Koçu'ndan fragman yayınlandı.

 

Demirkol'un başrolünde yer aldığı gibi senaryosuna da imza attığı filmin yönetmen koltuğunda ise Burak Kuka oturuyor. Doğu Demirkol'a Yağmur Tanrısevsin, Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin eşlik ettiği Yaşam Koçu, 12 Ocak 2024'ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak. Filmin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi yaşam koçlarının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir yaşam koçuna giderken yakın arkadaşı Cafer’i de alır. Helin’in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin “sevgili misiniz?” sorusuna “Yaşam koçuyum” cevabını verir ve Helin’in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye’nin en popüler yaşam koçu hâline gelir.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.