Disney Plus Türkiye’den özel bir tanıtım videosu yayınlandı

4.049 Gösterim
3 Haziran 2022 18:20
Disney Plus Türkiye’den özel bir tanıtım videosu yayınlandı

Ülkemizde 1000'den fazla film, 400’ün üzerinde dizi ve 170 orijinal yapımdan oluşan bir içerik arşiviyle 14 Haziran'dan itibaren faaliyete başlayacak olan Disney+'tan özel bir tanıtım videosu yayınlandı.


Bir süredir Türkiye'de faaliyete ne zaman başlayacağı merak edilen Disney+'ın, Türkiye yayın başlangıç tarihi mart ayı sonunda açıklanmıştı. 14 Haziran'dan itibaren Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alacağı Disney+ yayına açılmış olacak. Disney+ Türkiye'de, 1000'den fazla film, 400’ün üzerinde dizi ve 170 orijinal yapımdan oluşan bir içerik arşivi kullanıcıları karşılayacak.

 

Kullanıcılarına yüksek görüntü kalitesi, dört adede kadar eşzamanlı yayın imkanı, on cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX teknolojisi ile izleme ve yedi adede kadar farklı profil yaratma olanağını sağlayan Disney+, tanışma kampanyası kapsamında 14 Haziran'a kadar kayıt yaptıracak kullanıcılarına "8 ay öde, 12 ay izle" paketini sunuyor. Kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.

 

Disney+, bu süreçte platformun ilk yerli yapımı olacak olan Engin Akyürek'li Kaçış'ı da duyurdu. Kaçış'ın fragmanına buradan, Disney Plus Türkiye özel lansman videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.