Disney+'ın Engin Akyürek'li yerli dizisi Kaçış'tan ilk görseller yayınlandı

7.222 Gösterim
21 Nisan 2022 11:26
Disney+'ın Engin Akyürek'li yerli dizisi Kaçış'tan ilk görseller yayınlandı

Türkiye'de 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney+'ın yerli dizisi Kaçış'tan ilk görseller yayınlandı. Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı dizi, platformun ilk yerli dizisi olacak.


Türkiye’de 14 Haziran’da yayına hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+'ın ilk yerli dizisi Kaçış'tan ilk görseller yayınlandı. Başrollerdeki Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun savaş bölgesinde yaşanan sarsıcı gelişmeleri takip eden Mehmet ve Zeynep adlarındaki iki savaş muhabirini oynadığı dizinin kadrosunda bu iki oyuncunun yanı sıra Onur Bay, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Levent Ülgen, Aziz Çapkurt, Adem Yılmaz ve Serkan Genç gibi isimler yer alıyor.

 

Araştırma yapmak üzere sınır ötesindeki bir Ezidi köyüne gizlice geçen bir grup muhabirin radikal bir terör örgütünün eline düşmesi sonrasında yaşananları konu alan dizinin hikâyesini Engin Akyürek yazarken, senaryo daha önce İsimsizler ve Poyraz Karayel gibi yapımlarda görev alan Ali Doğançay tarafından kaleme alındı. Çekimleri Gaziantep'te yapılan dizinin yönetmen koltuğunda ise daha önce Muhteşem Yüzyıl, Söz, Ramo ve Teşkilat gibi dizilerin bölümlerini yöneten Yağız Alp Akaydın oturuyor. 

 

Yapımı Same Film ile O3 Medya tarafından üstlenilen Kaçış dizisinden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.