Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak Recep İvedik 7'den ilk görseller!

26.256 Gösterim
16 Haziran 2022 16:59
Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak Recep İvedik 7'den ilk görseller!

Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı Recep İvedik 7'den ilk görseller yayınlandı. Babaannesinden miras kalan köy evine giden Recep ivedik'in köy macerasını anlatacak olan film, Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak.


Daha önce Disney Plus Türkiye'de yayınlanacağı açıklanan Recep İvedik 7'den ilk görseller yayınlandı. Henüz yayın tarihi belli olmasa da Disney+ Türkiye hesaplarında görseller paylaşılırken "çok yakında" ibaresi kullanıldı.

 

7,437 milyon seyirciye ulaşan 2017 yapımı Recep İvedik 5 ile seyirci rekorunu elinde bulunduran serinin yeni filminde, şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı mücadeleye koyulur.

 

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik rolüne geri döndüğü Recep İvedik 7'de, ünlü oyuncuya Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimler eşlik ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.