Disney, Free Guy ve Death on the Nile filmlerini erteledi

1.875 Gösterim
6 Kasım 2020 11:40
Disney, Free Guy ve Death on the Nile filmlerini erteledi

Disney, aralık ayında gösterime girmeyi planlandığı Ryan Reynolds'lı Free Guy ile Agatha Christie uyarlaması Death on the Nile'ı belirsiz bir tarihe erteledi.


Covid-19 pandemisi sinema sektörünü etkilemeye devam ediyor. Yaz sonunda iyice ivme kaybetmesi öngörülen pandeminin bilakis daha da negatif bir seviyeye ulaşmasıyla aralık ayına kadar sinema takvimleri boşalmış, İtalya, Polonya gibi sinemların tekrar açıldığı bazı ülkelerde salonlar kısa bir süreliğine tekrar kapatılmıştı. Tüm bu gelişmeler ışığında vizyon takviminden yeni ertelemeler de başlamışa benziyor. Disney, birkaç yıl önce satın aldığı 20th Century Studios'un en merakla beklenen filmlerinden olan Free Guy ile Death on the Nile'ı tarihi belirsiz bir şekilde erteledi.

Covid-19 pandemisi sonrası birçok kez ertelenen filmler arasında yer alan Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Gerçek Kahraman (Free Guy), 11 Aralık'ta; Agatha Christie'nin klasik romanından 2017'de uyarlanan Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express)'in devam filmi Nil'de Ölüm (Death on the Nile) ise 18 Aralık'ta gösterime girecek şekilde vizyon takviminde yer alıyordu. Böylelikle merakla beklenen gişe filmleri arasında aralık vizyon tarihini şimdilik koruyan bir tek Wonder Woman 1984 kaldı. Filmin ileride değişmesi muhtemel olsa da şimdilik vizyon tarihi 25 Aralık 2020.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.