Diane Keaton, The Godfather Part III'nin yeni kurgusundan övgüyle bahsetti

2.913 Gösterim
26 Kasım 2020 14:50
Diane Keaton, The Godfather Part III'nin yeni kurgusundan övgüyle bahsetti

Diane Keaton, Francis Ford Coppola'nın yeniden kurgulayarak başını ve sonunu değiştirdiği The Godfather Part III'nin yeni kurgusu The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone'yi izlemenin, hayatının en iyi anlarından biri olduğunu söyledi.


The Godfather Part III'de Kay Adams Michelson karakterine hayat veren Diane Keaton, Francis Ford Coppola'nın yeniden kurgulayarak başı ile sonunu değiştirdiği ve birçok sahneden müziğine kadar değişikliğe gittiği The Godfather serisinin üçüncü ve final bölümü, yeni adıyla The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Filmin yeni kurgusunu, Paramount'un film ekibine izlettiği özel gösterimde seyreden Diane Keaton, bu deneyimin hayatının en iyi anlarından biri olduğunu söyledi.

 

The Godfather Part III, 1990 yılında gösterime girdiğinde birçok eleştirmen ve seyirci tarafından birer klasik olarak zihinlerde yer eden ilk iki filmin akabinde gelen kısmi bir hayal kırıklığı olarak değerlendirilmişti. O dönem filmi ilk kez izlediğinde "beğenmeyenler" safında yer aldığını belirten Keaton, yeni kurgunun ise filme potansiyelini geri verdiğini, Coppola'nın film için oluşturduğu yeni giriş ve final bölümlerinin filme çok daha iyi hizmet ettiğini söyledi. Keaton'ın bir diğer belirttiği nokta ise filmde yer alan Sofia Coppola'nın performansı ile ilgili oldu. Keaton, Mary Corleone'ye hayat veren Sofia Coppola'nın verdiği performansın değerinin bu yeni kurguyla birlikte daha görünür olduğunu belirtti. The Godfather Part III gösterime girdiği dönem en çok eleştirilen konulardan biri, Francis Ford Coppola'nın oyunculuk deneyimi olmayan kızı Sofia Coppola'ya Mary Corleone rolünü vermesi ve Sofia Coppola'nın bu rolün altından kalkamadığı olmuştu.

 

Francis Ford Coppola'nın yeniden kurguladığı film, The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone ismiyle 8 Aralık'tan itibaren dijital ve Blu-Ray olarak satışa sunulacak.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.