Diane Keaton

Diane Keaton


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kitap Kulübü 1 Haziran 2018
Bir Film 15.792 218.828
Kayıp Balık Dori 2 Eylül 2016
UIP Türkiye 617.320 7.408.151
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Can Yoldaşım 22 Haziran 2012
Medyavizyon 3.577 40.288
Ana Kuzusu 11 Nisan 2008
Chantier 10.820 94.724
35 Milim 40.897 383.134
Warner Bros. Türkiye 265.591 1.816.697
Minik Kaçamaklar 31 Ağustos 2001
Warner Bros. Türkiye 79.094 265.833
Diğer Kızkardeş 24 Eylül 1999
UIP Türkiye 13.989 22.983
Marvin'in Odası 3 Temmuz 1998
Warner Bros. Türkiye 32.353 27.869
İlk Eşler Kulübü 14 Mart 1997
UIP Türkiye - -
Gelinin Babası 2 8 Mart 1996
UIP Türkiye - -
Manhattan 12 Ağustos 1994
UIP Türkiye - -
Annie Hall 27 Mayıs 1994
UIP Türkiye - -
Bir Cinayet Sırrı 20 Mayıs 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Gelinin Babası 5 Haziran 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Baba 3 22 Mart 1991
UIP Türkiye - -
Baba 2 14 Aralık 1990
UIP Türkiye - -
Baba 30 Kasım 1990
UIP Türkiye - -