Dehşet Bey film uyarlamasının başrolü Barış Arduç oldu

3.668 Gösterim
18 Temmuz 2024 13:21
Dehşet Bey film uyarlamasının başrolü Barış Arduç oldu

Yapımcı Saner Ayar'ın "yerli John Wick" olarak nitelendirdiği, Murat Menteş imzalı çizgi roman karakteri Dehşet Bey'in film uyarlamasında Barış Arduç başrolü üstlenecek.


Antika Titanik, Dublörün Dilemması, Ruhi Mücerret gibi birçok fenomen romana imza atan Murat Menteş'in yazdığı, M. K. Perker'ın çizdiği Dehşet Bey çizgi roman karakteri filme uyarlanıyor. O3 Medya imzalı filmin başrolünde ise Barış Arduç yer alacak.

 

Yapımcı Saner Ayar'ın ilk olarak Youtube röportajında bahsettiği ve "yerli John Wick" olarak nitelendirdiği Dehşet Bey filminin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturacak. Senaryosunu Menteş ve Öztekin'in birlikte kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ve çekim tarihi henüz duyurulmadı.

 

Son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde yer alan Barış Arduç'un başrolü Hande Erçel ile paylaştığı romantik film Rüzgara Bırak'ın çekimleri devam ediyor. Saner Ayar'ın röportajdaki açıklamalarına göre, Arduç'un televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen, Aslı Zengin'in kaleme aldığı Patron ise Eylül ayından itibaren Now TV'de ekranlara gelecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.