Deadpool & Wolverine'den ilk fragman yayınlandı

3.397 Gösterim
12 Şubat 2024 10:05
Deadpool & Wolverine'den ilk fragman yayınlandı

Deadpool'u Marvel Sinematik Evreni'ne taşıyan Deadpool & Wolverine'den ilk fragman yayınlandı. Hugh Jackman'ın bir kez daha Wolverine karakterine hayat verdiği film, 26 Temmuz 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


ABD'nin en büyük tekil etkinliklerinden Superbowl vesilesiyle birçok merakla beklenen filmden fragman veya teaser yayınlandı. Bu yapımların başında ise daha önce Deadpool 3 olarak duyurulan Deadpool & Wolverine geliyor.

 

Fox çatısı altında çekilen iki filmle büyük bir ticari başarı ve popülerlik yakalayan Deadpool karakterinin, Disney'in Fox'u satın alması sonrası Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl dahil olacağı merak konusuydu. Deadpool & Wolverine filmi bu geçişi sağlarken, çizgi romanlarda sıkça karşı karşıya gelen Deadpool ile Wolverine'i bir araya getiriyor.

 

2017 yapımı Logan filmiyle veda ettiği karaktere bir kez daha hayat veren Hugh Jackman'ı, Wolverine'in çizgi romanlardan aşina olduğumuz sarı kıyafeti içerisinde göreceğimiz Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024 tarihinden itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.