Deadpool 2'nin çekimlerinde yaşanan kaza sonucu bir dublör hayatını kaybetti

5.139 Gösterim
15 Ağustos 2017 13:00
Deadpool 2'nin çekimlerinde yaşanan kaza sonucu bir dublör hayatını kaybetti

Çekimleri devam eden Deadpool 2'nin setinde talihsiz bir kaza yaşandı. Motorsikletli bir sahnenin çekiminde yer alan Joi “SJ” Harris, motorsikletin kontrolünü kaybetmesi ve bir binaya çarpması sonucu yaşamını yitirdi.


2017 yılı içerisinde Hollywood'da set ölümlerinde maalesef bir artış söz konusu. Geçen aylarda popüler dizi The Walking Dead setinde dublör John Bernecker, yaklaşık yedi metreden yere düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Sette bir ihmalin söz konusu olup olmadığının hâlâ araştırıldığı olaydan sonra Görevimiz Tehlike serisinin altıncı filminden de bir kaza haberi geldi. Tehlikeli sahneleri dublör kullanmadan çekmek istemesiyle tanınan Tom Cruise'un sette yaralandığı haberi yayılsa da, Cruise'un durumuyla ilgili ayrıntılı bir açıklama yapılmış değil.

 

Dün itibarıyla ise bir başka popüler yapım Deadpool'un devam filmi Deadpool 2'den ne yazık ki ölümle sonuçlanan bir kaza haberi geldi. Filmin önemli karakterlerinden Domino'nun motorsikletli sahnesinde yer aldığı bildirilen dublör Joi “SJ” Harris, aynı sahnenin ilk dört çekimini başarıyla tamamladıktan sonra beşinci çekimde motorsikletin kontrolünü kaybederek Shaw Tower binasının giriş katının camlı bölümüne çarptı ve yaşamını yitirdi.

Harris'in ölümüyle sonuçlanan kaza sonucu gerekli incelemelerin başlatıldığı bildirildi ve film setinde çekimlerin süresiz bir şekilde durdurulduğu açıklandı. 20th Century Fox adına konuşan bir temsilci ise talihsiz kaza sonucu yaşanan ölümden ötürü derin bir hüzne boğulduklarını, ölen çalışma arkadaşlarının ailesi ve dostlarına baş sağlığı dilediğini söyledi. Filmin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds da, kişisel twitter hesabından benzer bir açıklama yayınladı.

Deadpool 2'nin planlanan vizyon tarihi ise 01 Haziran 2018.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.