David Fincher, grafik roman serisi The Killer'ın sinema uyarlamasını yönetecek

2.203 Gösterim
25 Şubat 2021 13:20
David Fincher, grafik roman serisi The Killer'ın sinema uyarlamasını yönetecek

David Fincher, Alexis Nolent imzalı grafik roman serisi The Killer'ın sinema uyarlamasını yönetecek. Sinemacının kült filmi Seven'ın senaristi Andrew Kevin Walker'ın kaleme alacağı ve Netflix'te yayınlanacak filmin başrolünde Michael Fassbender'ın yer alabileceği konuşuluyor.


4 Aralık'ta Netflix için çektiği Mank ile seyircinin karşısına çıkan David Fincher'ın, geçen yılın sonunda Netflix ile dört yıllık bir anlaşmaya imza attığı, bu süreçte platform için farklı formatlarda projeler üreteceği açıklanmıştı. Fincher'ın Netflix için çekeceği yeni film belli oldu.

 

Ünlü sinemacı, Matz mahlasını kullanan Alexis Nolent'ın imza attığı, ülkemizde de YKY'den Tetikçi ismiyle yayınlanan grafik roman serisi The Killer'ın sinema uyarlamasını yönetecek. Fincher'ın kült filmleri arasında yer alan Seven'ın senaristi Andrew Kevin Walker'ın kaleme alacağı filmin başrolünde Michael Fassbender'ın olabileceği konuşuluyor.

 

The Killer serisi, işinin ehli ve soğukkanlı bir tetikçinin, vicdan duygusuyla tanışmasından sonra yaşadığı krizi anlatıyor. David Fincher, 2007 yılında da serinin sinema uyarlaması için o döne Paramount ile anlaşmış fakat proje hayata geçememişti.

 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.