David Fincher, önümüzdeki dört yıl boyunca Netflix ile işbirliğini sürdürecek

2.101 Gösterim
12 Kasım 2020 14:45
David Fincher, önümüzdeki dört yıl boyunca Netflix ile işbirliğini sürdürecek

Netflix ile birçok farklı yapımda işbirliğinde bulunan David Fincher, önümüzdeki dört yıl daha Netflix'e içerik üreteceğine dair özel bir anlaşma imzaladığını söyledi. Ünlü sinemacının Netflix için çektiği Mank, 4 Aralık'tan itibaren yayında olacak.


Sinema sektörünün önemli bir bölümünün Netflix'e hâlâ şüphe taşıdığı bir dönemde, ünlü platformun ilk büyük orijinal dizisi House of Cards'tan bu yana Mindhunter dizisinin ana yaratıcılarından biri olup birçok bölümün yönetmenliğini üstlenen, Love, Death, and Robots dizisinin yapımcılığını yapan David Fincher, yeni filmi Mank için bir kez daha işbirliğine gittiği Netflix ile önümüzdeki dört yılı kapsayan özel bir anlaşma imzaladığını açıkladı.

 

Mank vesilesiyle mülakat verdiği Premier'e konu hakkında konuşan Fincher, Netflix ile önümüzdeki dört yıl boyunca münhasırlık anlaşması imzaladığını, bu süreçte yapacağı projelerin Netflix için olacağını söyledi. Picasso gibi farklı şeyler denemek, kabuğunu kırabilmek ve çalışma tarzını değiştirmek için Netflix'le bu anlaşmayı imzaladığını belirten Fincher, geriye dönüp baktığında 40 yıllık yönetmenlik kariyerinde yalnızca 11 film çekmiş, kendisinin olarak gördüğü ise [Fincher burada prodüksiyon sürecinde sıkıntılar yaşayıp sonrasında tekzip ettiği Alien 3'ü dışarıda bırakıyor] sadece 10 filmin olmasını ise kendisini garip hissettiren bir durum olduğunu söylüyor. Fincher'ın önümüzdeki süreçte Netflix için imza atacağı projeleri merakla bekliyor olacağız.

 

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.