Darren Aronofsky'nin yeni filmi The Whale'dan fragman yayınlandı

3.327 Gösterim
8 Kasım 2022 17:48
Darren Aronofsky'nin yeni filmi The Whale'dan fragman yayınlandı

Darren Aronofsky'nin yönettiği Balina (The Whale) filminden fragman yayınlandı. Başrolünde yer alan Brendan Fraser'ın Oscar adaylığına göz kırptığı film, ülkemizde 3 Şubat 2023'te gösterime girecek.


2017 yapımı anne! (mother!)'nin gişede hayal kırıklığı yaratmasının akabinde sinemaya bir süre ara veren Darren Aronofsky'nin beş yıl sonra gelen yeni filmi Balina (The Whale)'dan fragman yayınlandı.

 

90'lar sonu ve 2000'ler başında yer aldığı yapımlarla adından söz ettiren fakat sonrasında farklı sebeplerle Hollywood'da arzuladığı rollerden uzak kalan Brendan Fraser'ın dönüş filmi olarak nitelendirilen The Whale, münzevi bir hayat süren bir öğretmenin, kızıyla arasındaki buzları eritme çabasını konu ediniyor. Venedik'te prömiyeri gerçekleştirilen ve şimdiden Brendan Fraser'ın En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar adaylığına kesin gözüyle bakılan filmde, ayrıca Sadie Sink, Ty Simpkins, Hong Chau, Samantha Morton gibi isimler yer alıyor. Samuel D. Hunter'ın oyunundan uyarlanan film, ülkemizde 3 Şubat 2023'te gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.