Daniel Craig, Deniz Gamze Ergüven'in yeni filminin kadrosuna katılıyor!

3.190 Gösterim
29 Haziran 2016 15:56
Daniel Craig, Deniz Gamze Ergüven'in yeni filminin kadrosuna katılıyor!

Kariyerinin James Bond dönemini kapatmak üzere olan Daniel Craig, ilk uzun metraj deneyimi olan Mustang ile geçtiğimiz yılın en çok ses getiren filmlerinden birine imza atan Deniz Gamze Ergüven'in yeni filmi Kings'te yer almaya hazırlanıyor.


Daniel Craig, dördüncü kez 007’ye can verdiği Spectre sonrası kariyerinin James Bond dönemini kapatmak istediğini belirtmişti. Bu konu hakkında hâlâ resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, Craig’in bir bir yeni projelerde yer alacağı haberlerinin gelmesi bu durumu doğrular nitelikte. Craig’in yer alacağı yeni projelerinden biri ise Deniz Gamze Ergüven’in İngilizce çekeceği ilk filmi Kings olacak.

Geçtiğimiz yıla ilk uzun metraj deneyimi olan Mustang ile damga vuran Ergüven, yeni filmi olarak mezuniyetinden beri yapmak istediği Kings için kolları sıvadı. 1992’de gerçekleşen Los Angeles Direnişini arka planına alacak filmin başrolünde diğer bir ünlü isim Halle Berry yer alırken Daniel Craig Berry’e eşlik eden oyuncu olacak. Daniel Craig’in önümüzdeki dönemde, Steven Soderbergh’in yöneteceği Logan Lucky ile Todd Field’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Purity filmlerinde yer alacağını da hatırlatalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.