Damat Takımı filminden fragman yayınlandı

5.409 Gösterim
12 Eylül 2017 19:00
Damat Takımı filminden fragman yayınlandı

Doğa Can Anafarta'nın yönettiği, liseden beri ayrı gün yüzü görmeyen beş yakın arkadaştan birinin evlilik kararı almasıyla yaşananları konu edinen Damat Takımı'ndan yeni fragman geldi.


Beş yakın arkadaşı konu alan romantik gençlik film Damat Takımı filminden yeni fragman yayınlandı. Oyuncu kadrosunu Furkan AndıçÖzgürcan Çevik, Pelin AkilAçelya TopaloğluSarp Can KöroğluOzan OsmanpaşaoğluÖzgün AydınSadi Celil CengizEylül Su SapanCeyda KasabalıBeyza Şekerci gibi oyuncuların oluşturduğu film, Doğa Can Anafarta tarafından yönetiliyor.

 

Film liseden beri hiç ayrılmayan 5 arkadaşı konu ediniyor. Yaşları büyüse de kendileri çocuk kalmış olan bu beşli Yiğit'in evlenme kararı ile gençliğin bittiğini farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'e veda olarak lise anılarını beş gün içinde tekrar yaşamaya karar verirler. Bir de tüm bu maceranın içinde aşk hayatları berbat olan grup, lisedeki can düşmanları Besim'le düğüne sevgilileriyle geleceklerine dair iddiaya girerler. Bu beş gün içinde hem kendilerine kız arkadaş bulmak zorundadırlar hem de belki de son kez birlikte olmanın tadını çıkaracaklardır.

 

20 Ekim 2017'de vizyona girecek olan Damat Takımı'nın fragmanına buradan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.