Coen Kardeşlerin senaryosunu yazdığı Scarface yeniden çevriminin yönetmenliğini Luca Guadagnino üstlenecek

1.857 Gösterim
15 Mayıs 2020 11:10
Coen Kardeşlerin senaryosunu yazdığı Scarface yeniden çevriminin yönetmenliğini Luca Guadagnino üstlenecek

Call Me By Your Name'in yönetmeni Luca Guadagnino, Coen Kardeşlerin senaryosunu kaleme aldığı Scarface yeniden çevrimini yönetecek.


I am Love, A Bigger Splash, Call Me by Your Name ve Suspiria ile yakın dönemin kendine has bir kariyer çizen sinemacılarından olan Luca Guadagnino, yoğun gelecek takvimine tıpkı son uzun metrajı Suspiria gibi bir klasiğin yeniden çevrimini ekledi.

 

Variety'nin haberine göre; Universal, 1932 ve 1983 yıllarında seyirciyle buluşan Scarface hikâyesinin yeniden çevrimini yönetmesi için Luca Guadagnino ile anlaştı. Ünlü sinemacılar Ethan Coen ve Joel Coen'in senaryosuna son şeklini vereceği film, yine suç dünyasının zirvesine gözünü diken hırslı bir göçmenin hikâyesini anlatacak.

 

We Are Who We Are mini dizisi ve Salvatore Ferragamo: The Shoemaker of Dreams belgeseliyle meşgale durumdaki Guadagnino, Scarface'in yanı sıra Call Me by Your Name'in devam filmi ve Bob Dylan'ın 1975 yılında satışa çıkan aynı isimli ünlü albümünden uyarlanan Blood on the Tracks'i yönetecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.