Ethan Coen

Ethan Coen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suburbicon 8 Aralık 2017
Bir Film 13.816 190.555
Casuslar Köprüsü 27 Kasım 2015
TME Films 189.719 2.605.258
Boyun Eğmez 20 Şubat 2015
UIP Türkiye 32.173 400.351
M3 Film 16.085 183.737
İz Peşinde 25 Şubat 2011
UIP Türkiye 22.741 273.347
Ciddi Bir Adam 6 Ağustos 2010
Tiglon 10.332 98.482
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
UIP Türkiye 78.816 689.970
Paris, I Love You 30 Mart 2007
Umut Sanat 27.359 252.201
Kadın Avcıları 11 Haziran 2004
UIP Türkiye 130.713 820.690
Dayanılmaz Zulüm 5 Aralık 2003
UIP Türkiye 217.057 1.469.866
Orada Olmayan Adam 12 Temmuz 2002
Medyavizyon 15.740 72.444
A&P Filmcilik 167.161 167.198
Büyük Lebowski 30 Ekim 1998
Pinema 70.204 65.417