Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Dunkirk'ten ilk fragman!

4.536 Gösterim
5 Ağustos 2016 01:45
Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Dunkirk'ten ilk fragman!

Christopher Nolan'ın merakla beklenen savaş filmi Dunkirk'ten ilk fragman nihayet yayınlandı. Filmden yayınlanan ilk görüntüler, Nolan'ın etkileyici epik anlatısından izler taşıyor.


Türü ne olursa olsun, her yeni filmiyle hayal gücünün sınırlarını zorlamaya çalışan Christopher Nolan'ın yeni projesiyle ilgili ilk detaylara 2015 yazının sonunda ulaşmıştık. 2014 yapımı Yıldızlararası (Interstellar) sonrası yönetmenin nasıl bir film kotaracağı merak konusuyken, Nolan'ın yeni filminin tarihi bir savaş filmi olacağı ayyuka çıkmıştı.

1940'ta Dinamo Operasyonu sonucu, Alman ordusu tarafından Dunkerque kıyılarına sıkıştırılmış İngiliz ordusu ve müttefik askerlerinin mucizevi bir şekilde tahliye edilmesini anlatacak olan Dunkirk'ün oyuncu kadrosu ise genç isimlerden oluşuyor. Fionn Whitehead, Aneurin Barnard, Harry Styles, James D’Arcy, Jack Lowden gibi genç isimlere Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy ve Mark Rylance gibi tecrübeli isimler eşlik ediyor.

 

Nolan'ın yeni filmi Dunkirk'ten yayınlanan ilk fragman, bir dakikalık kısa süresine rağmen ziyadesiyle merak uyandırmayı başarıyor. 21 Temmuz 2017'de vizyona girmesi planlanan filmden yayınlanan etkileyici ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.