Chris Pratt'li The Terminal List dizisinden fragman yayınlandı

3.483 Gösterim
9 Haziran 2022 15:47
Chris Pratt'li The Terminal List dizisinden fragman yayınlandı

Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı The Terminal List dizisinden fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizi, 1 Temmuz'dan itibaren Amazon Prime Video'da yerini alacak.


Kendisi de eski bir asker olan yazar Jack Carr'ın aynı adlı romanına dayanan ve görev sırasında tüm birliği pusuya düşürülen James Reece adlı donanma subayının yaşanan olayın arka planını araştırmasını konu alan The Terminal List dizisinden fragman yayınlandı. Parks And Recreation'dan beri hiçbir televizyon dizisinde ana rolde görev almayan Chris Pratt'in başrolünü üstlendiği dizi, 1 Temmuz'dan itibaren 8 bölümlük ilk sezonuyla Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.

 

Son olarak Jurassic World Dominion ile seyircinin karşısına çıkan Chris Pratt'in, The Magnificent Seven filminde birlikte çalıştığı yönetmen Antoine Fuqua'nın, ortak yönetmenlik ve yönetici yapımcılık görevlerini üstlendiği dizide; Taylor Kitsch, Constance Wu, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Patrick Schwarzeneggar ve Arlo Mentz gibi isimler rol alıyor.

 

1 Temmuz'dan itibaren Amazon Prime Video ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Terminal List dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.