Chris Hemsworth'lu Extraction'ın devam filmi için hazırlıklar başladı

4.547 Gösterim
5 Mayıs 2020 14:25
Chris Hemsworth'lu Extraction'ın devam filmi için hazırlıklar başladı

Joe Russo, 24 Nisan'da Netflix'te yayınlanan Extraction filminin devamı için senaryo hazırlıklarına başladığını açıkladı.


Chris Hemsworth'un başrolünde yer aldığı, Joe Russo'nun kaleme aldığı Extraction, Netflix cephesinden açıklamalara göre platformun en çok izlenen orijinal yapımı olmaya doğru gidiyor. Filmin ilk 10 gününde dünya genelinde ilgiyle karşılanması, olası devam filmi için de kapıyı aralamıştı. Avengers: Endgame dahil olmak üzere MCU içerisinde çektikleri filmlerle tanıdığımız Russo Kardeşlerin yapımcı olarak imzasının bulunduğu filmin devamıyla alakalı Joe Russo'dan ilk açıklamalar geldi.

 

Deadline'a verdiği mülakatta Extraction 2 için hazırlıklara başladığını belirten Joe Russo, ilk aşamada hikâyenin omurgasını bulmaya çalıştıklarını açıkladı. Hikâyenin ilk filmin devamını anlatabileceği gibi öncesini de konu alabileceğini belirten Russo, yönetmen Sam Hargrave ve başrol Chris Hemsworth'un devam filmi için yeniden kadroda olacaklarını umduğunu söyledi.

 

Netflix, Extraction'ın dört hafta sonunda 90 milyon abonesi tarafından izlenmiş olacağını öngördüklerini açıklamıştı. Öncü stream platformunun, bu istatistikleri tutarken bir filmin bir kullanıcı tarafından en az iki dakika izlenmiş olmasını göz önüne aldığını belirtelim.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.